søndag 7. november 2010

Hormoner på ville veier....

Maja har hatt innbilt svangerskap en stund nå. Dette merkes aller best hjemme ved at hun maser/klynker en del og er litt urolig. Vil mye ut i hagen, og der graver hun. Hele bedet er oppgravd og nå har hun begynt litt i plenen og. Hun har ikke en "valp" som hun drar på eller passer på, men ligger mye i senga si. Må av og til nesten dra henne utav for å få henne med på tur. : )
Hun har heller ikke melk i brystene, men buken generelt er litt større enn normalt.

På trening er hun også noe rar........ på PV er hun stadig vekk turer inni buskene og graver. Kan gjerne ta med seg en tennisball eller lignende inn der, istedenfor å oppsøke meg for mer lek. Hadde henne ute under pausen en gang og da var hun plutselig borte vekk. Jeg gikk rundt bygget og ropte, men ingen Maja kom. Ble ganske redd faktisk....... der jeg gikk og tenkte på alt mulig rart som kunne skjedd. (hull i gjerdet, folk som stjeler hunder osv.....)  Plutselig dukket hun opp fra inni buskene, hadde tydeligvis ligget der inne og kost seg hele tiden. Snodig!!

Kanskje dette også har innvirkning på alt trøbbelet med fastbittet også? Ikke godt å si. Håper iallefall at det snart går over og ting normaliserer seg. Vet ikke hvor lenge sånne ting pleier å vare jeg? De "innbilte valpene" må vel nå være ca 6 uker tenker jeg, så da er det jo ikke så lenge til "levering", he he.

Maja på tur på Bråstein tidligere i høst

For et blikk.......

3 kommentarer:

Kristin og Hera sa...

Hei! Innbildt svangerskap er rare greier.... får håpe "valpene" snart er ute av redet da :)

Elisabeth sa...

Off ikke enkelt det der nei. Hadde hun nå hatt en synlig "valp" kunne du jo tatt den vekk. Det gjorde jeg med Faya, og da gav det seg. Du får surfe rundt på nettet for å se om du finner noen gode råd som passer best til Maja.

Tone sa...

To snitt og vekk me`n... he..he..men det er herlig å slippe løpetid og alt det andre tullet :-/

Tørka bringebærblader som du koker te på hjelper har jeg hørt. Sikkert andre "heksekunster" også.