tirsdag 14. desember 2010

Bambier på isen....

Ja, det var rett og slett det me var på Lørdag. 4 stk folk karra seg opp grusveien på Sviland med bilene. (Kari L., May Karin, Isabella og meg) Spinnglatt, men med litt rennefart gjekk det nå greit. Verre va det då me skulle trø ut av bilane. Heile p-lassen var islagt. He he, me så akkurat ut så 4 teletubbiar der me vagga rundt for å holda oss på beinå. (hadde møje kler på oss så me va litt "runde" og)
Heldige hundane så har klør........ Sko rett og slett hatt film av oss.

Men me fant nå på någen lure løysningar då. Kari L. la ut gummimattene i bilen. De glei litt de og, men bedre enn uten iallefall. Så fant hu fram någe håndkle og någe aent stoff som hu la utover isen. Ble ganske stilig det. Selv fant eg fram sandpapir på boks som eg plutselig kom på at eg hadde i bilen. Det e en liten boks med någe så ser ut så piffikrydder, men det e en slags finkorna sand, kjypte på Jernia. Strødde litt stier mellom adle bilane. Det gjorde susen, iallefall heilt te det regna vekk.

Ja ja, nok om det, over til treningen. For å komme oss inn i skogen måtte vi gå et stykke oppover elva, for den var så stor at det var umulig å komme over der vi pleier. Inni skogen var det heldigvis fint og bart. Deilig å gå normalt. I dag var folk litt travle og det kunne derfor bare bli en økt på oss. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre med Maja i dag. Som nevnt har jeg jo kastet slangebitta litt ute på tur og hun har da tatt dem fint, men så snart jeg prøver å holde det foran henne så vil hun ikke ta det. Snur hodet bort. Hmmm. Lurte først på å gjøre samme delmoment som sist, å kun la henne ta bittet hos meg og så sende på påvisning. Ville starte med skumgummien og så evt gå over til slangebittet. Diskuterte dette litt med de andre og Kari kom med innspill. Hvorfor ikke kun kjøre med skumgummi i dag?  Og la henne på den måten få komme igang igjen med skikkelig minirundering. Det var jo lurt, det ville jeg gjøre. Kanskje ta den første evt andre slaget på trinn 1 og så kjøre hele kjeden.

Da det var Maja sin tur fikk jeg låne flere skumgummibitt og utstyrte figurantene med disse. Ellers gikk Kari med meg på midtlinja og kunne levere ut bittene etterhvert.
STORT SMIL....... det gikk!!!! Det var en stor lettelse å se at Maja igjen kunne melde fint på figurantene. Hun nølte heller ikke noe med å ta bittet i dag. KJEMPEKJEKT. : )
Hadde ikke figurantene så langt ute og tok heller ikke så veldig lang økt. Det ble vel en 7-8 9? slag tror jeg. Er bare så glad for at det gikk bra. Neste gang kan jeg starte med skumgummibittet på de første slaga og så forsøke å gå over til slangebitta igjen. Har forresten kjøpt noen nye. De er litt tynnere enn de forrige og kanskje en liten tanke mykere i gummien.
Har prøvd dem litt ut under tur og hun tar disse fint iallefall. : )

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så utrolig gøy da Gro. Håper det fortsetter slik då. Godt jobba :-)

Kristin og Hera sa...

Kjekt å lese at det går fremover med meldetreningen :)
Jeg gleder meg veldig til å trene igjen etter nyttår!

Tone sa...

Der fekk du jo te et sånt bilde som bakgrunn. Det va fint. Ka gjorde du?

Gro sa...

Nei, dette er en av malene som ligger i blogger. Har ikkje funne ut koss eg legge inn egne bilder. : )
Kanskje noen andre som vet?