fredag 28. desember 2012

Litt bilde- redigeringer og tur på Tjessheim

Har drevet og eksprimentert litt med bilderedigering, he he. Ganske tøft å holde på med. Her er et par eksempler:

Vi baker kakemenn hos mor

Et par mobilbilder tatt på vei til jobb da kong vinter var på besøk for litt siden. 


Julenissehuset er som vanlig på plass på Hestnes

Flott borddekorasjon på 2. juledag på Hommersåk

Endelig tillot været en litt lengre tur på 3. juledag. Planen var å dra til Kringleli, men veien opp der var dessverre ikke brøytet, så vi måtte bare snu igjen. Måtte hatt traktor for å komme innover den grusveien.  Da ble alternativet Tjessheim. (et stykke ovenfor Sviland, kjører inn fra Figgjo)  Her er det gårdsbruk der vi parkerer og dermed fin vei å kjøre på. Kaldt var det pga vinden, men nydelig sol som gjorde godt......

Her er vi på vei oppover 

Posering i snøen

Flott utsikt fra her vi satte oss ned for litt kaffe og mat. Her var vi i le for vinden iallefall. Panoramabilde tatt med mobilen (trykk på bilde for å få det større) 

Ser ut som vi er midt utpå vidda et sted, he he. 

Snart solnedgang 

Vi gikk rundt et vann som jeg ikke vet navnet på og videre opp skråningen på andre siden. Her var snøen blåst til og lå i hele skråningen. Den var også råtten slik at vi gikk gjennom hele tiden. Vasse i snø til låra tok på, så løsningen ble å krabbe på alle fire det siste stykket. Fungerte fint det, he he. 

Vinden tok skikkelig tak her oppe og ble etterhvert ganske iskald på låra og baken. Brrrr. Gikk siste stykket  på en traktorvei tilbake til gården og bilene. Ikke alle steder der er gjerdeklyvere her ute, men gjerder er der nok av. Det ble litt styr med over/under gjerder og frosne grinder som ikke lot seg åpne. ; )
Har litt flere bilder fra litt jul og fra turen liggende HER.

Ingen kommentarer: