søndag 21. desember 2008

JULEHILSEN

En liten julehilsen fra oss til alle dere!!!

Takk for alle kjekke treningsstunder i året som har vært.
Ser frem til å treffe dere igjen til neste år. (eller kanskje før??)Den travle førjulstiden nærmer seg slutten og mye er gjort. Bakt, handlet pakker, nek og tre, skrevet julekort, rydda og vaska (nesten ferdig!!) hus og pynta med den tradisjonelle julepynten. Nå står treet i stua, klar til pynting i morgen og eg skal laga någen juledekorasjoner med "pynt" fra naturen. Eg får kje lov av han Roald å tenna lys i de (pga brannfaren), men de e fine uten og.

Maja har klart å tygga hål i juletre-teppet i år. Det var ei nissejenta med fletter som nå er ei nissejenta uten fjes og fletter..... ja ja. Me sleppe iallefall å gjerde juletreet inne, slik vi gjorde da hun var valp. "Kompost- gjerdene" kan brukes til så mangt, he he.
Julaften skal feires på Hestnes hos mine foreldre, og Maja får og selskap av både Isi og Safi der ute. Det blir et "hundeliv" når disse tre er sammen, men nok en gang er "de grønne gjerdene" gode å ha....., he he. Så får vi iallefall spist julemiddagen i fred.

Håper alle to og firbeinte får en fin juletid!!!! GOD JUL!!! : )

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Takk til dykk òg!
GOD JUL!

Aud Venke & Ekko

Tone sa...

Sikkert lurt å droppe julelysa ja... Isi gleder seg også til julaften. Mange kjekke folk å "kose" med (les slikke på...) og sikkert noe ekstra godt å knaske på :-)