tirsdag 20. juli 2010

Tur til Skykula

Lørdag rett etter at vi var kommet oss ned fra Nonsfjellet ble det skikkelig uvær. Plaskregn og torden. Da var det godt å være inne i hytta og ikke oppe på fjellet. Maja vandret rundt i hytta og skalv og peste. Hun blir veldig berørt av tordenvær. Håper inderlig vi slipper det på Hardangervidda......

SØNDAG
Søndagen hadde de meldt fint vær, så jeg ble litt snurt da det var grått og litt regn da jeg stod opp. Men heldigvis så lettet det opp utover dagen og ble en nydelig soldag til slutt. Annette og Tove, som skal være med oss på Hardangerviddaturen, kom opp og ville være med på tur til Skykula. Det ble en flott dag.

Her er vi kommet opp første kneika og inn til vatnet


Der var mye vann i elva, så vi måtte lete etter et bedre sted å krysse enn der vi pleier å gå over. Det ble skikkelige hopp på oss over her, he he. Noe som ble behørig fotografert av flere av oss. Alle håpet vel på å få blinkskuddet der en av oss ikke klarte jumpet og havnet i elva, he he. Men det gikk bra med alle. : )

Annette gjør seg klar for hopp

Tove har mottakelseskomite på andre siden

Bratt og varmt i stigningene, men såååå deilig når du kommer opp og får den flotte utsikten. Vi så faktisk ikke en eneste sau på vei opp.

For et fjellplatå

Er kommet opp til veiskiltet

Varden og radaren i sikte

Innskriving i boka

 Hadde en god og lang pause oppe ved varden, litt i ly for vinden. 

Så bar det nedover igjen. Tok en litt annen vei ned for å sjekke ut en nymerket løype helt oppe fra varden. Hadde flott vær hele turen og var ute i seks timer. DA er det godt med en cider på terassen når vi kommer tilbake til hytta.

MANDAG
Regndag, så da ble det bytur til Egersund på shopping. Var faktisk ganske godt og varm der nede og regnet gav seg så det var koselig å tusle litt rundt i gågata i byen. På leit etter sportsbutikker vel å merke. Kjekt å se om de kanskje har noen gode tilbud og ting vi trenger til turen vår.

Ingen kommentarer: