lørdag 24. september 2011

Så sprakk det da.........

Ja, så skjedde det jeg ikke ønsket. "Byllen" til Maja har dessverre sprukket opp og puss kommer sivende ut. Hevelsen er gått mye ned, men byllen er ganske stor enda. Nå må jeg til med rensing av såret, holde det rent og tørt og fotbad 10 min. pr dag i etilac.

I dag måtte jeg ut for å prøve å finne en vanntett potesokk. Det var ikke lett, lite av slikt rundt i butikkene. Kjørte innom smådyrklinikken på Sandnes og, men de hadde stengt. Fant kun et par impregnerte cordurasokker på Zoo 1 på Hinna. De er jo ikke vantette akkurat, men bedre enn de jeg hadde tror jeg de er. Heldigvis er såret oppå foten og ikke under poten eller mellom tærne. Litt lettere å holde det rent da.
Noen som vet om et sted der de selger helt vanntette potesokker???

Inne har jeg ofte ingenting på, litt gasdbind eller kun en vanlig strømpe hvis Maja driver og vil slikke på såret.

Staaaakars meg!

Var på en litt lengre tur i går i Ulsnes sammen med Tone. Merket at Maja nok er noe slakk av antibiotikaen, for hun begynte å henge litt bak oss etter en stund og la seg rett ut, da vi tok en liten pause.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Seleverkstedet.no selger gummi potesokker :)

Gro sa...

Tusen takk, anonym. Skal sjekke ut det. : )

Liv Vihovde sa...

Ups, ingen grunn til å være anonym.......! Håper seleverkstedet kan hjelpe deg! Liv

Gro sa...

He he, tusen takk igjen Liv. : )

IKS sa...

Stakkars Maja, du må gi henne en god bedringskos fra meg. Ikke gøy når voffsene våre ikke har det bra:( Går bare å venter på at Balder blir frisk og kan få rundere igjen :)

Anonym sa...

God bedring til Maja:)
Gry&Silja