mandag 23. desember 2013

God Jul og godt nytt år!!!

Får vel legge inn en julehilsen her i bloggen og. ; ) Litt kjekt å lage julekort på pc'en. Mange alternativer finnes og etterhvert blir det ikke så lett å velge..... Her er et utvalg, noen helt klart finere enn andre da:

Svart og gull, jo det er fint

Litt rødt må jo være med, men hvordan ble denne rammen brun....

Nisser er jo koselig, men tja brunt og blått? 

Ble litt vel hvitt dette....

Sparkeling...

Sephia tror jeg denne effekten het...

Koselig snømann-nisse da men....

Tja....

Alt for blasst og lyst dette da. 


Ellers har juleforberedelser gått ganske bra. Var i "kortisonrus" her tidligere og da "sprang" jeg rundt i butikkene som en "gal" for å få unnagjort presangjakten. Får en bivirkning nemlig av høy-dosen med kortison. Jeg får skikkelig opptur, symptomer reduseres, jeg blir rastløs, gira og glad. Føler jeg kan klare alt og bare "går og går". Som en duracellkanin. ; ) Herlig!!!

Etter at hverdagen er tilbake må dagene planlegges nøye og kan gjøre litt om gangen. Ting tar tid. Men sånn er det jo bare.

Maja begynner visst å få litt pelsforandringer etter steriliseringen. Virker som eks fanene på bakbeina er mer myke og krøllete. Og alt av kvist og kvast henger seg lettere fast enn tidligere. Ellers synes jeg pelsen vokser fort, spesielt på labbene. Mye utstående buster som spriker opp og ut - ikke akkurat "kattepoter" her i gården nei.  Uff, må nok klippe oftere ser det ut til. Ja ja, ikke så farlig da. Vi skal jo ikke på utstilling akkurat.

Ellers håper jeg alle, både to og firbeinte, får en god og fredelig julefeiring!!


Ingen kommentarer: