onsdag 13. oktober 2010

En helt fantastisk høstferie...... : )

Det er tirsdag og sommer ute....., på terassen på tjørn. Dette er femte dagen med strålende sol fra blå himmel. Helt utrolig. Maja og meg reiste opp til Tjørn allerede på torsdagskvelden. Hadde en liten periode med noen lette skyer i går, men så skein det opp igjen. : )
I helga var det "jentetur" her med min søster og ei venninne som kom opp på fredagen. Da hadde jeg hatt meg en flott tur til Skrivartoppen alene (meg og Maja) på dagen. Vi nøt turen og hadde en god pause på toppen. Satt meg litt i ly for vinden bak en stein og bare nøøøt. Helt herlig.

Maja på Skrivartoppen

Utsikt i retning  mot Skykula

Maja fant et myrhull

Om kvelden disket Annette opp med ei nydelig fiskesuppe og nybakt foccacia brød. Det smakte fortreffelig!!

Kveldskos i solveggen

Solnedgang

Lørdag kom NRH gjengen opp hit for å trene. John hadde med varm elpekake så da ble det eplekake til frokost he he. Tone ville ha med seg første økta med trening av Isi, så Annette og meg nøt sola på terassen mens vi venta på at hun skulle bli ferdig. Lille Lavrans (6 uker), til Kristin og Kai Erik var med på trening. Kjekt å få hilse på ham. Skal tidlig krøkes, som god figurant skal bli, he he.  Etterpå dro vi avgårde på tur. Det ble terrenget oppover mot Skytafjellet vi valgte å gå til. Ute på kanten her er det flott utsikt nedover mot Ørsdalsvatnet.

Utsikten vestover

Et fantastisk skue

Annette og Frida

Her ser vi nedover mot hyttene

For et vær å gå tur i : )

Om kvelden ble det raclette med masse godt kjøtt og grønnsaker på grillen,  mmmmmm... snadder! Hadde en fantastisk solnedgang som ble behørig foreviget.


Søndagen var om mulig enda varmere og finere enn dagene før. Tok turen opp skaret mot Trollarinda og gikk bak denne helt bort til kanten på Stemmeheia, der vi har en flott utsikt vestover mot kysten. Der var så varmt i dag at vi savnet shorts faktisk. : ) Hadde en laaaang god pause der ute på "kanten". Lå og nøøøt utsikt og solvarmen. Bedre kan det ikke bli! : )

På vei utover forbi Stemmetjørna

Nam nam, godt med niste


Deilig laaang pause

Tone har du sovna?

Frida kosejenta

Gikk tilbake over Trollarinda, kun i t-skjorte.

Tone og Annette måtte dra hjem i dag (søndag), og jeg ble alene igjen. Ikke akkurat lei meg for det nei. : )

Vil skrive mer fra Tjørnferien etterhvert..........

1 kommentar:

Vardegjengen sa...

Kos deg masse videre på tur Gro. Tøft det bildet av Maja der øret flakser. Skulle neste trodd det var reklame for shampoo :-)