lørdag 16. oktober 2010

GRATULERER TIL TONE OG ISI !!! : )

Gratulerer så masse med ny godkjenning. I dag gikk Tone og Isi opp til runderingsprøve på Tjørn og bestod.
: )
YES!!!! Endelig tilbake på beredskapslista igjen. Det var knallkjekt å høre og skikkelig bra jobba. Nå får du bare stole på at hun er frisk nok. : )
Isi fikk diagnosen hypotyreose for snart et år siden og har dermed vært slakk og ikke i form i lengre tid. Dette er en  sykdom som kan komme veldig "snikende" uten veldig sterke symptomer med en gang. På Isi kom det til uttrykk på trening, og spesielt under prøver der hun jo blir "belastet" mye både fysisk og psykisk.
Det tok en stund før Tone sjekket henne hos veterinær og til slutt ble det konstatert via blodprøver. Så fulgte en tid med utprøving av medisiner. Det gjelder å finne riktig dose, og det må stadig sjekkes via nye blodprøver. Hypotyreose kan påvirke både hundenes fysiske og psykiske form. I tillegg hadde hun jo også noe tannproblemer en tid (brukket tann). Hun måtte trekke noen tenner og det viste seg jo da at der var betennelse nede i rota på en av tennene. Dette vet en jo ikke hvor lenge hun har gått med så dette kan jo også ha hatt en innvirkning på formen generelt. Men nå ser det endelig ut til at alt er i orden og at en har klart å finne rett dose medisin som passer for Isi. : )

En glad og stolt ekvipasje

Isi og Tone runderer på Sviland

Må jo også gratulere så mye til de andre hundeførerne som bestod sine prøver i dag, og dermed er GODKJENTE EKVIPASJER I NORSKE REDNINGSHUNDER (sør Rogaland distrikt)
Masse gratulasjoner til BJØRN OG  KRIMP (blanding) og AUD og SPEEDY (border collie).   : )

I tillegg gikk tilreisende instruktør og dommer Anders (fra Oslo, Asker og bærum distrikt) selv opp til A-prøver med sin hund Jelp (schæfer), og bestod., gratulerer til ham også!!!   (he he, jeg synes det var et ekstremt stiiiilig navn på en redningshund)

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så utrolig gøy da. Grattis :-)

Tone sa...

Takk Gro :-)
Ja, du vett jo kor mye "styr" og usikkerhet det har vært rundt Isi`s sykdom, og om hun kom til å bli frisk NOK til å klare prøvekravet - 800 m rundering.
Men heldigvis så gjekk det jo bra, te slutt :-)))
Litt trist nå, å legge valpeplanene på hylla...men tror det må vente litt nå.

Gro sa...

Ja eg vett koss det har vært. Unne deg virkeligt denne godkjenningen.
: )

Valp kan vente, det vil være like kjekt og spennende neste gang..... og nå vet du jo litt mer om aktuelle oppdrettere og kan bruke god laaaang tid på å finne den rette.