lørdag 26. mars 2011

Begynner å løsne litt......

På tide med litt oppdatering fra trening fra noe tid tilbake. Har fått en del gode økter hjemme på stuegolvet med moment-treningen. Roald var figurant, noe som tydeligvis var kjekt. Maja tok bittet kjapt hos Roald og returnerte til meg for avlevering. En del ganger var hun vendt mot ham da hun tok det - kanskje det også var lurt for det er jo i den posisjonen hun er vant med å ta bittet hos figurant.

På onsdagstreningen for halvannen uke siden ble det også tre gode økter med May Karin som figurant. Det var kun en gang hun ventet litt før hun tok bittet, alle de andre gangene var hun kjapp med å ta det. : ) (hadde vel tolv repetisjoner totalt) En del av gangene tok hun det faktisk før jeg var kommet på plass. Vi varierte litt med at May Karin tok henne med seg bort fra meg, og at jeg ble med ut for så å gå tilbake. Blir jo litt spennende å se om det vil funke ute i skogen også.

Ellers fikk jeg trent på litt forskjellig. Innkalling, fri v/fot, hopp over hinder, en tur over bommen for første gang. Det gikk veldig sakte og hun syns det var litt skummelt, men med meg og May Karin på hver vår side gikk det bra. : )
Fikk også testet om hun husket noe av slalomtreningen. Det tok hun relativt kjapt. Fikk tatt to pinner med frivillig inngang og utgang. Og tre pinner med strategisk belønningsplassering på pinne nr 3.

Det var kjekt å være på området og trene igjen, så klokka ble vel nærmere halv ni før jeg som sistemann fikk slukket lys og låst "brakka".

Gry med Silja 

Molly prøver seg på vippa

En liten jabbepause

2 kommentarer:

Vardegjengen sa...

Ja det var godt å komme i gang igjen på området. Gleder meg til gode kvelder der. Og spesielt nå når det begynner å bli lysere.

Tone sa...

Løsne ja... det var jo STORE framskritt vi så på lørdag!!! Men det skriver du vel om snart...Veldig kjekt ivertfall, å se Maja grabbe bittet tvert, og komme inn :-))