torsdag 10. mars 2011

Tiddelibom......

Ja, det snør, det snør....... og det snør. Lurer på om vi vil komme oss hjem fra dette snø og tåkehavet? Tror vi får prøve å grave ut bilen i mårå og komme oss hjem. : )

Maja på oppsiden av hytta

Hva skal en så gjøre når været ikke tillater å gå tur. Jo, litt på veien går det jo an å gå, men ikke særlig kjekt det heller. For plutselig høres et brøøøøl bak deg og der kommer brøytebilen, i full fart. Oææææ, må løpe et stykke til der brøytekanten er lav nok til at en kan kaste seg (og hunden)  opp og bane seg et stykke innover for ikke å bli begravd av snøen som den føyser flere meter på begge sider av veien. Så innpakket som en er klarer en ikke høre særlig godt når den kommer heller. En går etterpå lettere paranoid og stadig snur deg bakover for å sjekke om den kommer pånytt. Den har nemlig kjørt i skytteltrafikk i dag. : )

Nei, da er det bedre å snu og heller bakse litt rundt i snøen rundt omkring hytta. Går et lite stykke oppover mot vannet, men finner så en stein å krype bak for å få litt pause fra snøføyka. : )

Fjellet bak hytta

Kan så vidt skimte hytta fra her jeg sitter

Litt snusing og graving i snøen er kjekt

Guttane finner jo på litt aktivitet da. Grave hule i snøen i skavlen ved siden av hytta går jo an.

Selv om snøen pisker rundt en, he he. 

Anders i hula

Maja hjelper til med graving

Lue, hva er det??

Maja på post utenfor hytta (ca halv 7 nå i kveld)

Slik ser det ut nå nedover mot snuplassen der bilen står

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

off og off... ja håpa dåkke klare å komma dåkke hjem. Kjør forsiktig.

Tone sa...

Wow..skal si det var kommet mye snø ja. Tror det er like godt vi utsetter gjenstands/figurant i snø treningen vår ja... Det er nå veien jeg er mest "redd" for.
Godt brøytebilen kjører jevnt og trutt da. De vil vel ikke ha stengt vei og innesnødde folk slik som tidligere i vinter.

Lise sa...

Sånn har vi det med brøytebilen der vi er også. Bikkja først i lang line, jeg med ski etterpå. Uslåelig kombinasjon hvis det er da brøytebilen kommer.

Tone sa...

Kule Maja då.. som e så glad i å ver ude i snøen ;-))
Lavineemne...??