mandag 24. mars 2008

Påskeferie på Helgøy

Påsken har vi, som vanlig, tilbragt på hytta på Helgøy i ryfylke. Vi dro innover lørdag i palmehelgen. I år var der usedvanlig mye fint vær. Deilig.....
Vi var sammen med guttene sine tremenninger fra Bergen, Simon og Kasper. De var her sammen med sin farmor Randi. (min tante)
Katten Tammy var også med, noe Maja syntes var ganske spennende selvfølgelig. Maja har det kjempeflott her inne og kan springe løs hele tiden. Og ute vil hun helst være hele tiden. Der er ikke så store turområder her, så det blir jo mye de samme turene vi går, rundt omkring i terrenget rundt hytta og på beitemarkene som ligger her. Men der er utrolig deilig å gå slik og rusle i finværet og ikke høre en eneste lyd av bylarm. Bare måkeskrik og annen fuglekvitter, en og annen båt som kommer kjørene forbi og der er mye spennende lukter og spor av rådyr og mink.

Maja i finværet

Guttene har storkost seg de og. Hoppet mye på trampolinen, stekt "marshmelloms" på bål, vært turer i marmorbruddet, vært på kaien og til og med sjøsatt og brukt den lille båten (Nebå) på de fineste dagene. De har også spilt skip-bo og monopol og spist masse påskeegg-godterier selvfølgelig.

Kasper, Eirik og Simon

Bål i strandkanten

Veldig deilig å komme bort fra "hverdagen" innimellom.
Vi dro hjemover i finværet på påskeaften for Simon og Kasper skulle hjem til Bergen dagen etterpå.

Se flere bilder fra påsken her

Ingen kommentarer: