fredag 28. mars 2008

Stadig lengre og lysere kvelder.....deilig!

I dag var det litt forskjellig som stod på programmet på treningen. Aud Venke hadde med hinder og en tunnel, så dette fikk Maja prøvd seg på for første gang. Tok av et par fjøler på hinderet og prøvde. Først ville hun gå rundt hinderet, men etter å ha fått henne over en gang og to, gikk det bedre. Tunnelen gikk også fint og hun gikk villig gjennom når hun hadde forstått at det var det hun skulle gjøre.
Etter å ha jobbet litt med disse to separat, prøvde jeg en kombinasjon av de to momentene. Først over hinderet og så gjennom tunnelen. Gikk flott det også. Veldig kjekt å prøve litt nye og annerledes ting innimellom.

Ellers ble det litt lineføring, bakpartskontroll og en fellesdekk. Fellesdekk har heller ikke Maja prøvd før, men det gikk jo tross alt veldig bra synes jeg. Gikk ikke så mange metrene fra henne og hun lå heller ikke så lang tid, pga at det var nytt for henne å trene dette sammen med andre hunder. Men hun lå fint og rolig. På siste forsøk reiste hun seg opp en gang, så jeg måtte gå inn og legge henne ned igjen, men hun sprang heldigvis ikke bort til de andre hundene. : )
Synes også det var flott at siste del av øvelsen, å gå bak henne, så inntil og så sitte opp på kommando, gikk bra. Her har hun tidligere hatt litt tendenser til å sette seg opp før kommando blir gitt. Jeg valgte å gi henne belønning både for å bli liggende da jeg var kommet inn til henne, og etter at kommando "sitt opp" var utført.
Der var tilsammen 7 hunder som lå i fellesdekk, så dette er jeg veldig fornøyd med.

Her ser dere noen av gjengen under arbeid:2 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde du hadde vært med på felles dekk før eg. Men eg tok vist feil der. Så kjekt at det gikk så bra då te å varra fyste gongen. Ska bli spennande å sjå koss det går neste gong og då.

Gro sa...

Ja, du tok nok feil der, har trent dekk og bli på trening og litt ellers alene, men ikke sammen med andre hunder på den "skikkelige" måten. Kanskje det bare var nybegynnerflaks at det gikk så bra, he he. Me får se.