lørdag 20. september 2008

Videre arbeid med bakpartskontrollen

Jobbet sammen med Anne Lise/Scotty i dag. Bl.a. fordi Maja fortsatt har løpetid og det ville innebære at ikke Maja og Scotty var ute samtidig. Det er tydelig Maja lukter godt for tida. Scotty var helt vill da vi ankom treningen i dag. Han hylte og bar seg da jeg tok ut Maja for lufting. Røyk til og med selen sin i sitt forsøk på å løpe etter henne.
Det vi ikke tenkte på var at Scotty veldig godt kjente lukta av Maja også av meg. Jeg var derfor utrolig populær hos Scotty i dag. Han ville ri på meg så snart han fikk sjansen, he he. Stakkars, det var nok vanskelig for ham å konsentrere seg om treningen til tider. Men etter litt venting så fikk han fin framgang på klossen han også i dag.

  • Klossen
Her er det stadig fremgang hos Maja. : ) Vi er nå begynt på trinn tre. Maja skal bevege seg rundt mens jeg står rolig. Flytter meg innimellom litt mens hun får godbiten. Etterhvert var hun ganske så nær foten min, men ikke helt inntil enda. Grrrrr......rart at det skal være så vanskelig dette her....... Får bare jobbe videre. (små skritt er bedre enn ingen skritt)
Hun var iallefall ivrig og jobbet bra.

  • Rygging inntil vegg
Gikk også veldig bra i dag. Anne Lise klikket for meg og jeg gikk iallefall 3 -4 m, tenker jeg. Hun gikk rimelig beint og fint. Må nok forsøke meg på vinkelen igjen etterhvert. Stoppet med den øvelsen tidligere fordi Maja begynte å svinge rumpa ut lenge før vinkelen kom. Litt usikker på hva jeg skal gjøre med det hvis hun starter med det denne gangen og??? (annet enn å ikke belønne og prøve på nytt....)

  • Sitt under baklengs marsj (frivillig)
Hadde en tre fire repetisjoner på dette momentet. Det var helt på slutten av treningen og Maja var nå sliten og det ble derfor ganske så saktegående. Men fint at hun fortsatt kan hente frem igjen dette, da det nå er ganske lenge siden vi har trent på det. Må ta frem igjen ståen og her. Dekk under baklengs marsj har vi trent mer på.

3 kommentarer:

Aud Venke sa...

Syns maja jobba mykje denne dagen. Så bra! Eg fekk eit par tips om rygging med vinkel i dag. Ikkje lett å forklare skriftleg, men spør meg neste gong.

Anonym sa...

Ja du må spør AV om den, for den metoden e nok ein superløsning. Rart at me ikkje har tenkt på den før.

Gro sa...

Høres spennende ut.... Skal huske å spør ja. : )