tirsdag 23. september 2008

Endelig slutt på løpetid!!!!!

I morgen, onsdag, er det slutt på løpetiden. Misvisende ord det der, - løpetid - , skulle heller hatt navnet "båndtid", he he. Det er lenge å gå i bånd i tre uker. Eeeendelig kan vi begynne å gå normale turer igjen.
Har hatt en heller urolig natt, - Maja fikk flytende parafin hos veterinæren i går ettermiddag, noe som innebar at virkningen kom om natta. Hun var urolig og "lekket" flytende parafin ut bak. Det ble klynking, tassing rundt omkring, ut i hagen.... og slik holdt hun på store deler av natta. Iallefall føltes det slik. "Gjeeesp" Men hun er i bedre form nå iallefall, etter at analkjertlene også ble tømt.

Bestemte meg derfor for å gå en god lang tur i finværet. Dro til Dale og gikk opp til Dalevann og rundt dette. Et aldeles nydelig høstvær. Herlig. Det gjør godt for både kropp og sinn.
Her er noen glimt fra turen:

På vei opp

Nydelig her oppe ved vannet

Flotte høstfarger

En liten dukkert

Ved enden av vannet hørte vi en rar, høy bankelyd. Trodde det var folk som kom jeg, men det viste seg å være en hakkespett. Kunne såvidt skimte den mellom trærne.

Maja hører lyden

Da vi var kommet rundt hele vannet kom det et helikopter, - ambulansehelikopter. Jeg ble jo nysjerrig og stod en stund og kikket på hva de holdt på med. De hadde helt tydelig en øvelse i å heise folk opp fra vannet. Fikk knipset noen bilder av dette også.

Lav flyvning

Her henger det en under

En mann heises ned til en person som ligger i vannet

Redningsmannen treffer vannet

Begge to blir heist opp


Var ute i 2,5 time - en herlig tur!!
Flere bilder finnes her.

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Trur bare eg seier - der skulle vi ha vøli, kal.....

Så godt at Maja er i betre form og at de fekk dykk ein fin tur.

Anonym sa...

Eg og vil gå sånn tur.

kjekt Maja e på bedringens vei :-)