lørdag 4. oktober 2008

Kos på torsdagstrening!

Kjørte på trening i øs pøs regn, men før jeg var kommet frem lettet det faktisk opp. Deilig!! Hadde vel knapt en dråpe hele kvelden. Vi var tre stk på trening i dag (Anne Lise, Torhild og meg) frem til Silje kom etter sin kveldsskole. Vi var veldig sosiale og pratesjuke i dag, og hadde kledd oss godt. ("Innpiskaren" vår e på ferie........ tror me trenge deg tebage snart Aud Venke)
Me hadde kaffi og noko attåt både før me starta og i pausen. Vi feiret Anne Lise som fyller år på lørdag, og meg som hadde bursdag for en stund siden. : ) Så nå kan dokker trega, dokker som ikkje kom i dag, he he.

Men vi trente jo litt og da. Alle jobbet bl.a. med klossen i dag, og det er kjekt å se at det stadig går fremover med oss alle.

  • Klossen
Maja var giret på klossen og det var veldig kjekt. Hun går nå raskt i bevegelse mot meg og går (nesten) helt inntil. Mangler noen cm på å berøre benet mitt, men stod beint og fint langs min side. Er fornøyd med det inntil videre. Vil jobbe videre med å få henne til raskt å følge meg rundt og inntil foten. Så blir vel det neste å få henne i sitt.

  • Utgangsstilling
Her brukte jeg kattemat som belønning, noe som funket vedig bra. Aberet er at hun blir så giret at hun begynner å ri på meg. Hadde også med en "bærbar vegg" i dag for å prøve det som hjelpemiddel i arbeidet med å komme ut fra "veggen". Det var en tynn pinne som jeg holdt litt utenfor foten min som en "vegg".
Først trodde nok Maja at det var en form for target og ble lettere forvirret. Men etter å ha tatt et par utgangsstillinger inntil den vanlige "veggen" så gikk det bedre. Hadde et par fine utgangsstillinger med pinnen. Får prøve dette litt mer, samtidig som jeg håper at arbeidet med klossen vil føre til beinere utgangsstillinger etterhvert.

Mer fikk vi ikke gjort i dag he he, men tok en liten tur med Silje og Pia til slutt. Det var blitt sent da jeg endelig kom meg hjem.

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Det er godt eg er sakna ;-). Så bra at du har funne noko som girer Maja litt.

Gro sa...

Der va du igjen ja. håper du har hatt en herlig ferie på Kreta. : )
Her hjemme begynner det å bli kaldt, brrrr! Lua og vantene er hentet frem.
Vet du om en skole som har et stooort regnskur som vi kan trene under? Vi snakket litt om dette på torsdag. Svithun videreg. har vel det, men vi er usikre på om der er lys, og det trenger vi jo også etterhvert.