lørdag 4. oktober 2008

Yes! - Tablettene virker!!

Har en tid nå (ca. 14 dager, tror jeg) gitt Maja bilsyketabletter hver gang vi skal ut å kjøre bil. Måtte teste ut dette for å se om det er bilsyke eller kun redsel som gjør at hun nærmest må dras eller løftes bort til bilen etter tur/trening. Ganske så slitsomt og irriterende å ha det slik.
Først merket jeg at hun sluttet å sikle under bilkjøringen. Flott, for før var det nesten dam under hodet hennes etter hver biltur. Dette må jo bety at det virker og at hun faktisk ble kvalm og dårlig før.
Fortsatt kan hun pese litt under noe lengre turer, men det er mye mindre enn før.
Veldig bra!! : )
Men hva gjør jeg nå??? - kan jo ikke fortsette med å alltid gi henne tabletter......
Vurderer å prøve ut akupunktur for å se om et kan ha en virkning. Vet at Hinna dyreklinikk har en veterinær som driver med dette. Det er vel verdt et forsøk. Kanskje mer homeopatisk medisin og kan prøves? (Har tidligere prøvd dap-spray og en sort homeopatiske dråper.)
Andre forslag/innspill mottas med takk.......

6 kommentarer:

Aud Venke sa...

har ingen råd å gje om alternativer, men kanskje ein periode med tabelettar hjelper og roer ned slik at ho ikkje blir sjuk ved tanken på turen? Hjå oss menneske er det jo ofte slik

Gro sa...

Ja, har tenkt på det samme. Det kan jo være det vil hjelpe. Vil holde på enda en god stund med tablettene tror jeg for å håpe at hun "glemmer" hvordan det var før, og kanskje ikke vil bli syk/redd når jeg slutter med dem. Må også bruke tid på å gradvis få henne tilbake i buret bak. Nå sitter hun jo enda i baksetet.

Tone sa...

Du må ivertfall fortsette med tablettene når du flytter henne bak i buret igjen.
Siden du forandret på to ting (tabletter og baksetet) så vet du kanskje ikke sikkert hva som gjør at hun er bedre i bilen nå?

Gro sa...

Hun satt i baksetet før jeg begynte med tablettene. Da siklet hun. Anders satt bak med henne noen ganger og måtte ha et håndkle i fanget fordi hun siklet så mye.
Og ja, jeg hadde tenkt å fortsette med tabletter når hun gradvis skal tilbake i buret.

Anonym sa...

http://home.online.no/~r-risvol/dyr.cfm

Om ein fyst e åpen om andre alternativer, koffer ikkje prøva detta :-)

Gro sa...

Hmmm, det der med healer er jeg litt mer skeptisk til, tror jeg?? Men hvem vet hva som befinner seg mellom "himmel og jord".......

Eks. fjernhealing pr tlf høres jo vel sprøtt ut?
Tror eg vente og ser koss det går med ryggen din eg. Det koster jo en del og. Men for alt i verden, eg håpe jo at det virker!!!! Det hadde jo vært veldig flott. Samme hva det er, bare det virker sier nå jeg.