mandag 10. mars 2008

Nok en flott søndagstur

På søndag 9.mars var Tone og jeg ute på en flott litt lengre tur igjen sammen. Vi fant ut at Veraland var et greit område å gå i. Spesielt nå som der ikke er sau heller ute på beite. Fint terreng å gå i med litt forskjellige stier en kan velge å ta, alt etter hvor mye tid en har til rådighet. En parkerer helt nede ved en gård og har hundene i bånd et lite stykke til vi er kommet et lite stykke oppover en grusvei. Vi hadde akkurat sluppet hundene løse da det plutselig dukket opp to hester som gikk på beite her. Ups! Vi fikk dreid litt vekk fra dem og fikk hundene med oss et stykke bort fra dem. Det var heldigvis rolige hester som bare stod fredelig og spiste. Litt greiere med hester som regel enn slike nysjerrige og spretne kviger som en av og til kan treffe på i beitesesongen.

Her er hestene vi traff på
Været startet veldig bra litt solglimt og opphold. Fikk etterhvert litt regnbyger også, men hovedsaklig var det opphold og fint vær å gå tur i. En del fine utsiktspunkt og flott natur. I visse områder så vi en del etterlatenskaper fra noe vi mener var elg, men samme hvor mye vi speidet rundt omkring så vi ikke noe til elgen. Så hvis den var der, var den ganske sikkert klar over oss og holdt seg i skjul.
Vi var ute i ca tre timer før vi putlet oss tilbake til bilene. En riktig herlig tur.

Maja ved varden

God utsikt

Se flere bilder i mitt fotoalbum

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var vel kansje like godt at dåkke ikkje såg den elgen. For ka hadde egentlig skjedd om dåkke hadde truffet på an? Dei e jo ganske store å skumle. Og med to hunder så kansje ikkje hadde vært fullt så rolig då så vett ein jo ikkje ka elgen hadde gjort.

Det ser ut som ein fin plass å gå på tur.