torsdag 26. november 2009

Agility og eggetI dag fikk vi også trene under tak, denne gangen i en p-hall på Forus. (Telenorbygget) Det er veldig deilig å være "innendørs" nå på disse tider. Du blir ikke så kald på fingrene heller når du holder deg tørr.

I dag ble det litt trening på egget og resten agility. Jeg trente sammen med Elisabeth og Kari. Maja var ganske ukonsentrert under første økta på et nytt sted. Mye lukting på bakken og opptatt av ting/lyder rundt oss. Blir litt høye lyder når du er inne i et p-hus. Hun markerte greit på egget når det var synlig, men når Elisabeth gjemte det litt under forskjellige ting ble det verre. Hun måtte ha flere kommandoer underveis, og det ble en del frustrasjonsbjeffing. Måtte gjøre egget synlig igjen for å få en god avslutning på økta.

Kari trener på egget


Så var hinderne klar og vi tre fikk trent litt på liten tunnell og hjulet. Maja er skeptisk til den lille tunnellen, dvs hun bakket ut igjen når hun merket at hun tar oppi med ryggen og selen hang seg litt opp. Måtte bruke litt tid på å lokke henne gjennom etterpå. Hjulet var nytt, og etter litt motivering gikk det greit å hoppe gjennom.

 Deilig å sitte godt og tørt


Gro Anita og Zita jobber også med egget
 

Etter pausen satte Arne opp en hel bane med; liten tunnell, hopp hinder, stor tunnell, hjulet, slalom og et nytt hopp hinder til slutt.  Vi gikk med en og en hund gjennom hele banen.

Silje å Pia i fin stil

Første forsøk med Maja gikk litt treigt med en del belønningsstopp underveis. Slalom har vi trent for lite på, så her gikk hun over hun en pinne.  
Andre forsøk gikk det bedre. Hadde vel kun en belønning underveis tror jeg, så det ble litt mer sammenhengende. Fortsatt litt krøll med slalomen, men ellers veldig bra syns jeg. Filmet flere av oss i dag, men har foreløpig ikke klart å legge disse inn.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ja det var gøy å trene under tak, og med godt lys. Nå blir det lettere å filme og ta bilder. :-)

På tross av litt usikkerhet i starten, syns eg Maja fikk opp tempoet på slutten. Det var gøy å se. :-)

Aud Venke sa...

Du kan laste opp filmen på youtube om det gjer det lettare. Og så overføre den til bloggen.

Det går i roleg trav, mens andre hundar har det litt for travelt. KAnskje vi kunne fordelt litt :)