søndag 20. juni 2010

"Filmstjerner" for en kveld.........nesten iallefall.

Torsdag var det siste kvelden på aktivitetskurset vårt hos Arne. Vi skulle ha oppvisning både felles og en og en......og det hele skulle filmes. Gulp, det er litt spesielt å bli filmet syns jeg, men faktisk så glemte jeg det fort da vi holdt på. ; )

Samling før oppstart

En spent forsamling

Der var tre ulike "oppvisninger" vi skulle gjennom. Først skulle alle på en gang vise det tidligere nevnte programmet, bestående av litt ulike øvelser som fri ved fot på høyre og venstre side, vendinger, div.snurrer, slalom, åttetall og bukk.
Vi stod oppstilt på rekke, Anne Lise filmet oss og Arne kommanderte (for de som ikke husket programmet). Første runde gikk greit, men kommanderingen til Arne gikk noe tregt, he he. Litt vanskelig for Maja å vente mellom øvelsene og fortsatt holde fokus. Andre runde gikk det bedre med mer flyt over det hele syns jeg. Maja gikk uten bånd begge gangene og det gikk bra selv med alle hundene samtidig og vi var ganske nær hverandre.

Andre post på programmet var en agilitybane. Her gikk hundene en og en og på tid, he he. Faktisk så gikk dette over all forventning med Maja. Hun tok alle hinderne, men hadde vel litt kluss under den andre slalomen. Her var hun litt for langt foran meg og jeg måtte stoppe opp og kalle henne tilbake. Alt i alt veldig fornøyd med "oppvisningen".

Tredje og siste del bestod av en slags Rallylydighetsbane med ulike øvelser. En går mellom ulike skilt der det står hvilken øvelse som skal utføres på hver "post". He he, her gikk det ikke fullt så bra. Maja var noe treg og ufokusert underveis og selv rolset jeg med plasseringen av hunden under snurrene som skulle foregå først på høyre så på venstre side. Men det var jo utrolig gøy da uansett. Det var vel flere som sleit under denne delen. Der var tydelig masse god lukt på marka her og tror nesten alle hundene sleit med å holde fokus. Luktene var såååå mye mer spennende akkurat da. Ja ja, vi fullførte iallefall hele gjengen og Arne stod og filmet og filmet all snusingen, he he.

Så var det tid for kos og filmfremvisning i brakka. Kaker, kaffe og sjokolade hadde vi også. Riktig koselig. : )
Vi regnet med det ville bli mye lått og løye under fremvisningen. Starta med fellesoppvisningen. Det så riktig så flott ut synes jeg, enda bedre var jo andre runden der vi fikk gå litt mer i eget tempo og fikk bedre flyt på det hele. Anne Lise hadde jo også zoomet litt sånn innimellom og da var det jo Scotty stakkars vi plutselig så på filmen, gjennom bilruta. Der satt han med kragen og kikket lengselsfult ut på alle hundene og lurte nok fælt på koffer ikkje han fekk være med...... he he.

Så var det agilityen da. Nå var det Arne som filmet og vi så at Evita og kari gjorde seg klare. MEN ........... de begynte jo aldri......... plutselig så vi Gro Anita som gikk bort og la på plass igjen den ene bommen på hopphinderet. HÆÆÆÆ   Kor blei Evita sitt løp av????  Videre på filmen så vi bare en tom bane og gress og busker sånn innimellom. ARNE DA..... GÅR DET AN?  He he, det viste seg at Arne hadde trykket feil på knappene på apparatet. Han hadde filmet mellom alle løpa, men ikke når hundene løp, da hadde han trykket på stoppknappen. He he, kan trygt si vi lo godt av det hele. Arne lette "fortvilet" etter rett filmopptak, men dessverre fantes der ikke noe opptak. Og det ble nok litt mobbing av Arne sine eminente prestasjoner som filmfotogaf. He he ja ja, kakene og kaffen var gode de og lått og løye ble det jo alikevel.

Forresten så hadde han klart å få med seg Evita sin rallylydighetsøvelse, men det var og alt........ he he.
Litt synd var det jo å ikke få se Maja sitt agilityløp som jeg var veldig fornøyd med, men men.......
Forresten så hadde visst Elisabeth heldigvis filmet en dal og vil legge det ut på bloggen sin når hun kommer tilbake fra tur til England.
Her er iallefall noen bildeglimt fra kvelden:

Gro Anita og Sita er ferdig med slalomen


Torhild og Era i godt driv


Elisabeth og Faya (i svevet)

Silje og Pia i farta

Kari og Dea slalom mellom kjegler

Pia snurrer foran

Faya snurrer også

Mikkel har pyntet seg for jentene (klarte det helt selv faktisk)

1 kommentar:

Vardegjengen sa...

Selv om det var høyt press på oss, så var det nå litt gøy og. Men ser det at hundene har nok merket at vi var litt stressa/oppkava. For jeg vet at vi alle kunne nok klart dette ganske mye bedre. De fleste filmene er lagt ut, men det ble litt krangling med pcen. Så alle har ikke komt med.