fredag 14. november 2008

Vekk med klossen!!!! : )

Opplevde et aldri så lite gjennombrudd på klossetreningen denne gangen på OD. : )
På grunn av regn og ufyselig vær trakk vi oss ned under sykkelskuret i kveld. Vi gav til og med f.... i overvåkningskameraet og trente inni inngangspartiet på bygget. Der var det tørt, litt lunt og godt lys.
Hadde bare to økter med Maja i kveld pga været og litt laber treningslyst hos meg. I tillegg måtte jeg gå kl 20.00.
Men det ble to gode økter alikevel. Jeg jobber jo for tiden med å få vekk klossen. Hun har tidligere ikke skjønt helt hva hun skulle gjøre når den forsvant. Hun har da satt seg ned i utgangsstilling så fort jeg har stilt meg opp ved siden av henne. Eller hun har tilbudt andre atferder, eks rygging. Har prøvd litt ulike ting hjemme for å få dette til. Blant annet overgang fra klossen ved hjelp av en matte og en gryteklut.
I kveld hadde jeg glemt å ta med meg grytekluten og prøvde derfor uten. Først litt på klossen, så tok jeg den bort. Hun gikk rett i sitt.......grrrrr. Prøvde så å gå tilbake til at hun stod rett overfor meg istedenfor ved siden av meg og DA!! løsnet det plutselig. Kjørte først litt "kompassnål" uten klossen, så fortsatte jeg, men stod nå i ro og ventet. YES!!! hun fattet poenget og kom imot meg med bakparten. UTEN KLOSSEN!!!
Måtte jobbe litt med å få henne helt inntil meg, men til slutt gikk det også bedre og bedre. Kjempeflott!! Endelig.

Hadde også litt trening på dekk fra baklengs gange og apport. På apportbiten stod jeg inntil veggen og hun skulle komme i utgangsstilling med gjenstandene. Hun ble derimot relativt fort lei, og derfor kuttet jeg ut dette etter bare noen få repetisjoner.

Veldig fornøyd med kveldens gjennombrudd, det har jommen tatt sin tid. : )
Vi jobbet hver for oss i dag. Der var kaldt og da var det godt å være mest mulig i aktivitet. Hadde felles pauser.
STOR TAKK til Elisabeth som hadde tatt med seg kaffe (og kopper) til alle sammen i dag. Gjorde virkelig godt med noe varmt innabords innimellom. He he, vi fikk noen rare blikk fra noen arbeidere som kom forbi oss der vi satt i mørket, under sykkelskuret i pøsregnet.

4 kommentarer:

Aud Venke sa...

Jippi! Endeleg løsna det. Maja slår til for tida.

Anonym sa...

Så kjekt med gjennombrudd :-) :-) Lura egentlig ka folk tror om oss til tider. Me sitte jo på dei raraste plasser å drikke kaffi. Har tenkt litt på det av og til. Om eg ikkje hadde trent hund og ikkje hadde den viten. Ka hadde eg tenkt då om eg hadde sitt sånne så oss. Eg har ennå ikkje komt fram te noe klokt svar :-)

Tone sa...

Flott Gro, det var bra! Vett ikkje heilt ka det der "klossegreiene" e for någe...men bra at du har fått de te :-)

Ang det Elisabeth sier:For ikkje å snakke om ka de tror då de ser oss liggene i lyngen...Me så trene bruks gjør det og avogte...
Har mer enn ein gang blitt sett rart på, noen har tilogmed spurt om eg e friske...!!!??
Ein gang var det er HV patrulje på marsj i terrenget, de lurte på om eg va skada ;-P

Gro sa...

Ja, det e ekstra kjekt når du har holdt på å stampa ei stund....

He he, ang oss rare hundefolk så er der nok någen løgne episoder ja, hi hi.
Sånn så når me går ute i skogen Tone, bærende på store steiner.... ka tror du folk tror då.....? (hvis de hadde sett oss). Hi hi hi..
Me kan jo bare sei at me bygge steingjerder....kanskje?