søndag 8. november 2009

Mer agility

På torsdag var det siste fremføring av formasjonen og deretter mer agilitytrening. Jeg har bare fått trent pittelitt alene på fremføringen, og ikke sammen med andre. Det merket jeg godt på Maja. Hun blir forstyrret av å gå så nær de andre hundene, og dermed faller hun ut innimellom. Så denne gangen var det Maja som satt igjen alene og kikket på de andre under innkallingen, he he. Men ellers så gjennomførte vi så noenlunde iallefall.

Så var det agilityen. Først delte vi oss i to grupper og trente på tre hinder om gangen. Begynte med to hopp og stor tunnell. Det gikk veldig bra. Så var det hopp, slalom og liten tunnell. Gikk ikke så verst det heller, men hun har begynt å tulle litt på slalomen. Den går bedre hvis den trenes for seg selv, og ikke i kombinasjon med andre hinder.
Den lille tunnellen liker ikke Maja så godt som den store, men hun går da gjennom. Kanskje det er fordi hun må krype litt sammen inni der pga størrelsen.?

Til slutt etter en felles pause, var det en hel bane der vi gikk en og en hund om gangen. Maja var treig, eller var det jeg som var treig? (he he, fikk noen tilbakemeldinger på det) Maja virket trøtt. Hun benyttet hver pause til å legge seg ned. Hmm, lurer litt på om hun ikke er helt i form, eller om det bare er at hun blir sliten i hodet?

Under andre runde stoppet hun opp på det siste hinderet, flere ganger. Ville ikke hoppe over. Til slutt gikk vi bare rundt det og fortsatte på slalom og tunnell. Arne lurte på om hun hadde vondt i beina eller noe, siden hun vegret seg for å hoppe og "krype" gjennom den lille tunnellen. Jeg kunne ikke se noe halting iallefall, men får følge litt med fremover. Kan godt være at hun bare var lei det hele, og trøtt i hodet sitt.... : )

2 kommentarer:

Aud Venke sa...

Det er godt det ikkje bare er Ekko som er så høfleg at han ventar på dei andre før han spring til utgangsstilling ;). Ja, farten din og farten til Maja. Ikkje lett å vite ka osm er høna eller egget, men vi såg tendensar til at ho auka farten når du auka farten... Syns og det er litt til å undre seg over at ho blir så trøytt. HAr det auka på eller har det alltid vore slik?

Gro sa...

Mht farten.... tja, eg er jommen ikkje sikker. Det virker voldsomt variabelt iallefall.
Hjemme har hun i det siste vært mer i ro enn vanlig... dvs sover mer.
Har hatt en del sykdom i heimen i det siste på oss tobeinte, men kan svineinfluensa smitte til hunder mon tro??
Men hun var jo rimelig pigg på runderingstreningen på lørdag da.